Hvordan booker jeg for en anden bruger?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Sun, 30 Oct 2022 kl. 04:38 AM af Robert Holm

Lav en booking for en anden bruger, hvorefter brugeren selv kan logge ind, se sin booking samt evt. betale for den.

*Du skal være logget ind som administrator.

For at booke for en anden bruger, gå da til Book-siden på det emne, der skal bookes, enten via Katalog eller Oversigten.

Vælg perioden fra og til i kalenderne.

Klik på Book ude til højre og du bliver sendt videre til Bekræft booking siden.
Klik på ”Book for en anden bruger” øverst til højre på siden,

søg f.eks. på navn, mail osv. for at finde den rigtige bruger.

Klik på ”Vælg” ud for den rigtige bruger. Felterne med brugerens oplysninger vil nu blive udfyldt automatisk af systemet.

Det er også muligt herunder at oprette en bruger direkte ved at klikke på ”Opret bruger”.

Udfyld herefter felterne om den nye bruger og klik på Gem. Du kan nu finde og vælge den nyoprettede bruger under ”Søgeord” og klikke på vælg ud for brugeren.

Når brugeren er valgt, klikkes der på ”Bekræft Booking” nederst på siden og bookingen er registreret i den valgte brugers navn, og denne kan nu selv gå ind på ”Min side” og se bookingen samt betale for den.

Betaling af bookingen foregår nu via Brugerens "Min side".